UngDrive Masters i Gnosjö

Sveriges största läger för unga företagare

24/09/2024

Tävlingen UngDrive Masters 2024 äger rum under helgen den 27-29 september, där 95 unga entreprenörer kommer få möjligheten att uppleva Gnosjöandan "in real life"

UngDrive Masters är ett nationellt evenemang och en entreprenöriell tävling där Sveriges främsta unga sommarföretagare tävlar om titeln som svenska mästare inom företagande. Evenemanget riktar sig till ungdomar som har deltagit i programmet UngDrive under sommaren och utvecklat sina egna företag.

Deltagarna, som blivit utvalda genom sina prestationer och framtidspotential, samlas under en intensiv helg för att lösa företagsrelaterade case och utmaningar kopplade till företag i Gnosjöregionen. Ungdomarna ges möjlighet att nätverka, utveckla entreprenörskap och tävla i lag. 

Ungdomar från hela Sverige samlas i Gnosjö på fredagsförmiddagen där de delas in i lag inför helgens aktiviteter. Invigningen äger rum på Hammargården i Gnosjö, och deltagarna kommer att bo på Högstadiet i Gnosjö. De tävlingsmoment som ingår i UngDrive Masters 2024 kommer att genomföras hos olika företag i Värnamo. Efter avslutade aktiviteter avslutas tävlingen med en galamiddag och prisutdelning på Gummifabriken i Värnamo.

Evenemanget är möjligt tack vare stöd från lokala företag i regionen, där Gnosjö kommun och Gnosjöandans Näringsliv bland annat är huvudsponsorer​

20240724 Ung Drive Flatenbadet Andreas Och Nancy

UngDrive-företagarna på Flatenbadet näst bäst av 427

29/07/2024

UngDrive-företaget på Flatenbadet har ett par veckor kvar tills sista öppetdagen. När de summera sommarens försäljning står det klart att deras företag hittills har sålt näst bäst av 427 Ung Drive-företag.

Läs merArrow-right
Bilder Swede Wheel

Samverkan mellan Gnosjöandans näringsliv och skolan

24/06/2024

NTA står för naturvetenskap och teknik för alla. Det är ett nationellt skolutvecklingsprogram som Gnosjö kommun varit med i sedan 2010.

Läs merArrow-right
20240612 161348

Årets företagare i Gnosjö UngDrive AB

12/06/2024

UngDrive AB utses till Årets företagare i Gnosjö kommun av organisationen Företagarna

Läs merArrow-right
Science Park Innovationsprogram

Utveckla din förmåga att driva innovationsarbete!

11/06/2024

Vill du och ditt företag bli bättre förberedda i en föränderlig värld? Science Park erbjuder i höst fyra halvdagar att kostnadsfritt lära dig mer om att fånga framtidens möjligheter!

Läs merArrow-right